POMAGAM

Płatność kartą

Wiemy, że bezpieczeństwo Twoich danych podczas płatności internetowych jest dla Ciebie kluczowe. Szanujemy to i gwarantujemy pełną poufność. Dlatego proces transakcji online comiesięcznych lub jednorazowych realizowanych przy pomocy kart płatniczych odbywa się za pomocą bezpiecznego i łatwego w obsłudze systemu płatności internetowych Adyen.

Subskrypcja zostanie przedłużona automatycznie na koniec każdego okresu subskrypcji. Oznacza to automatyczne pobieranie z konta wskazanej kwoty darowizny. W przypadku braku środków na koncie lub zbyt niskiego limitu autoryzacyjnego zdeklarowana kwota nie zostanie pobrana.

Limity autoryzacyjne

Ze względów bezpieczeństwa wiele banków, w momencie wydania karty (debetowej/kredytowej), ustala kwotowe limity autoryzacyjne dla tzw. płatności korespondencyjnych (w przypadku serwisu pomagam.wwf.pl oznacza to automatyczne obciążanie karty wybraną przez Ciebie kwota darowizny, co miesiąc) domyślnie na 0zł.

Jeśli Twoja karta posiada limit autoryzacyjny ustawiony na 0zł wówczas Twoja płatność zostanie odrzucona przez system płatności i tym samym Twoja darowizna nie wpłynie na konto WWF Polska.

Aby  móc dokonywać tego typu płatności, należy zmienić limity autoryzacyjne dla transakcji internetowych. Możesz to zrobić w Twoim internetowym serwisie transakcyjnym, korzystając z pomocy pracowników w oddziale Twojego Banku  lub dzwoniąc na infolinię Twojego Banku.

Jakimi kartami mogę dokonać płatności?

System Adyen obsługuje karty płatnicze największych operatów na świecie ­– Visa, MasterCard i American Express.
Płatności można dokonać także zwykłymi kartami debetowymi, wydanymi do konta osobistego w większości banków. Jeśli transakcja się nie powiedzie, prosimy o kontakt z Państwa bankiem w celu sprawdzenia możliwości uruchomienia płatności w systemie Ayden.

Co się stanie, jeśli karta straci ważność?

Obciążanie karty ustanie i darowizny nie będą już dłużej pobierane. , a opłata nie powinna zostać naliczona. W razie wznowienia karty zachęcamy do odwiedzenia strony ponownie i ustanowienie regularnej darowizny na nowej karcie.

Czy darowizny online za pomocą kart płatniczych są bezpieczne?

Zdecydowanie tak. Wszelkie informacje przesyłane między Twoim komputerem a serwerem są szyfrowane. Dodatkowo wszystkie dane dotyczące Twojej karty płatniczej przetwarzane są zgodnie z rygorystycznymi wymaganiami międzynarodowego certyfikatu PCI-DSS na poziomie Level 1, które zostały określone przez największe organizacje płatnicze na świecie.

Jak zrezygnować z przekazywania darowizny?

Wystarczy, że skontaktują się Państwo drogą mailową (mdabrowska@wwf.pl) ze Specjalistą ds. Obsługi Darczyńców Indywidualnych. W razie pytań dotyczących rezygnacji prosimy o kontakt telefoniczny (tel. 22 849 84 69 wew. 120).

Dziękujemy Ci za wsparcie działań WWF na rzecz ginących tygrysów. Razem możemy więcej!

Zachęcamy również do wsparcia naszych działań na rzecz ochrony przyrody, które znajdziesz na

Dziękujemy!

Dziękujemy Ci za wsparcie działań WWF na rzecz ginących tygrysów.
Razem możemy więcej!

Podziel się tą wspaniałą informacją ze znajomymi i poproś także ich o pomoc przyrodzie:

Dziękujemy!

Wypełniony i podpisany druk przelewu
zanieś do dowolnej placówki(Banku, Poczta, inne),
która go zrealizuje.

Pamiętaj aby po wydrukowaniu druku przelewu, złożyć swój podpis oraz sprawdzić/uzupełnić swoje dane.

Pobierz wypełniony druk przelewu

Dziękujemy!

Wypełniony i podpisany formularz wyślij na adres:
ul. M. Gandhiego 3

Pamiętaj aby po wydrukowaniu formularza, złożyć na nim swój podpis oraz uzupełnić wszystkie dane.

Pobierz wypełniony formularz

Dziękujemy!

Dziękujemy Ci za wsparcie działań WWF na rzecz ginących tygrysów.
Razem możemy więcej!

Płatność Kartą!

Darowizna miesięczna zwana dalej Subskrypcją jest automatycznie przedłużana na koniec każdego okresu subskrypcji tj. co 30 dni. Oznacza to automatyczne obciążanie karty wybraną przez Ciebie kwotą darowizny, co miesiąc. W przypadku braku środków na karcie zadeklarowana kwota nie zostanie pobrana. W kolejnych miesiącach nie zostanie ona w żaden sposób powiększona.

UWAGA: Aby móc dokonywać tego typu płatności upewnij się że twoja karta [kredytowa/debetowa] nie posiada kwotowych limitów domyslnie ustawionych na 0 PLN.

Szczegółowe informacje na temat Płatności kartą znajdziesz pod adresem:

Rezygnuję Pomagam

Jeśli masz pytania, skontaktuj się z nami. Czekamy na Ciebie!

tel. +48 22 848 75 93

email: klub@wwf.pl

Jeśli masz pytania, skontaktuj się z nami. Czekamy na Ciebie!

tel. +48 22 848 75 93

email: klub@wwf.pl